Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στεγάζουμε τα Όνειρα μιας ζωής!

Από το 1995 κατασκευάζουμε πολυτελείς προκατασκευασμένες κατοικίες με άριστη σχέση ποιότητας τιμής, ποικιλία και πληρότητα, καταξιωμένο σύστημα κατασκευής, υψηλή αισθητική, άμεση κατασκευή και εγκατάσταση.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της NEW HOUSE είναι ο Κυρίτσης Γιάννης που την ξεκίνησε το 1995 ως κατασκευαστική εταιρεία πολυτελών προκατασκευασμένων κατοικιών.

Σήμερα η NEW HOUSE είναι η κορυφαία και η πλέον καταξιωμένη κατασκευαστική εταιρεία στον κλάδο των προκατασκευασμένων κατοικιών σε όλη την Ελλάδα.

Η φιλοσοφία της εταιρείας συνοψίζεται στις αρχές: άριστη σχέση ποιότητας τιμής, ποικιλία και πληρότητα, καταξιωμένο σύστημα κατασκευής, υψηλή αισθητική, άμεση κατασκευή και εγκατάσταση.

Έτσι συνεχίζει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κατασκευαστικό τομέα και να αποτελεί μία εδραιωμένη δύναμη με υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών.

Στόχος & Όραμα

Στόχος και όραμα της εταιρείας είναι να συμβάλλει κατά το μέγιστο δυνατό, ώστε η απόκτηση στέγης από κάθε ενδιαφερόμενη οικογένεια, να αποτελεί έναν εύκολο και προσιτό στόχο. Γνωρίζουμε πως η απόκτηση κατοικίας, μόνιμης ή εξοχικής, είναι επένδυση ζωής. Αποτελεί τις προσδοκίες, τους κόπους και τα όνειρα μιας ζωής. Για αυτό και η δική μας προσφορά , είναι η απόλυτη ποιότητα, ο συντομότερος δυνατός χρόνος παράδοσης, η οικονομία, η αντισεισμικότητα, και πάνω από όλα η σιγουριά απόκτησης, με ξεχωριστή φινέτσα και πολυτέλεια, της τέλειας κατοικίας. Όπως ακριβώς την θέλει η κάθε οικογένεια. Όπως ακριβώς της αξίζει.

Η άρτια οργανωτική δομή της εταιρείας, με ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα, με εξειδικευμένο προσωπικό, με άριστους συνεργάτες μηχανικούς και αρχιτέκτονες και με επιλεγμένα συνεργεία συντελούν στην επίτευξη των στόχων.

Η δέσμευσή μας είναι πάντα να αναζητούμε νέες και πιο ισχυρές τεχνολογίες , σύμφωνα με τα δικά σας υψηλά πρότυπα ποιότητας. Και έτσι θέλουμε να διαφοροποιούμε τον εαυτό μας από τους άλλους.

Τα Έργα

Τα έργα της NEW HOUSE είναι ενταγμένα στην φιλοσοφία του σύγχρονου, του διαχρονικού και του μοναδικού. Δημιουργώντας ανταγωνιστική υπεροχή μέσα από την λιτή αρχοντιά, την ποιότητα, και την καλαισθησία, προκαλούν την απόκτηση τους, δίνοντας στην κάθε οικογένεια ιδιαίτερες αισθητικές αξίες.

Με άλλα λόγια το κάθε σπίτι της NEW HOUSE έχει το δικό του πνεύμα, την δική του προσωπικότητα. Στοιχεία που απέχουν πολύ από την απόκτηση μιας απλώς άψυχης λειτουργικής κατοικίας. Στοιχεία που φανερώνουν έκδηλα την ασυμβίβαστη στάση της εταιρείας με την τελειότητα.